•  

  Tiel Maritiem, alles rondom boten

  Datum: 20 mei 2018 - 21 mei 2018

  Tijd: 00:00 tot 00:00

  Adres: Havendijk, Tiel

  Tijdens Tiel Maritiem staat Tiel tijdens de Pinksterdagen helemaal in het teken van boten; varen, kijken én kopen! Het is een event voor jong en oud met als dol om een zo breed mogelijk publiek kennis te laten maken met watersport in Rivierenland en werken in de nautische sector.

 • Fruitcorso Tiel

  Datum: 15 september 2018 - 17 september 2018

  Adres: Veemarkt, Tiel

  Het Fruitcorso is een jaarlijks terugkerend evenement in de stad Tiel. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. En wat te denken van ‘Corso by night’, waarbij alle wagens prachtig verlicht worden. In het donker trekt de sfeerrijke stoet nogmaals door de straten van Tiel. Naast de corsodag Lees meer [...]

 • Nieuwjaarsduik Gellicum

  Datum: 1 januari 2019

  Tijd: 14:00 tot 16:00

  Adres: Vlietskant, Gellicum

  Sinds 2010 is er elk jaar een leuke nieuwjaarsduik in Gellicum! De steiger op de hoek Lingedijk/Vlietskant wordt hiervoor elk jaar gebruikt en er is erwtensoep, chocomel en glühwein voor een ieder. Ook een mooie gelegenheid om elkaar even nieuwjaar te wensen.